Leiding

Beste (toekomstige) leiding. Hieronder vind je per activiteit wat er van je verwacht daarnaast vind je er de data van leiding vergaderingen.
Aanmeldingsformulieren vind je onder het kopje downloads op deze site.
Wil je meer info dan kan je altijd bellen of een mailtje sturen. Het emailadres is info@vakantiekinderfeesten.nl.

DAGKAMP

*Dagkamp*
Dagkamp- jongeren is een activiteit, waaraan je vanaf je 16e als leiding kan deelnemen. Dagkamp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie, t.w. van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli 2017 . Daarnaast moet je meehelpen aan de opbouw van het kamp op zondag 9 juli.
Tijdens het dagkamp word je s morgens tussen 8 en 9 met de bus opgehaald. De bus brengt je naar een kampplaats binnen Dordrecht, waar je een groep van 8 of 9 kinderen tussen de 5 en 11 jaar toegewezen krijgt. Samen met nog een leiding en een groep van ongeveer dezelfde leeftijd krijg je een tent toegewezen. Het is aan jou om deze groep gedurende de week te begeleiden bij verschillende spelen.
Dagkamp Oudere jeugd: Hiervoor geldt hetzelfde met de uitzondering, dat je boven de 18 moet zijn en dat de kinderen tussen de 12 en 15 jaar zijn. Tevens zal het programma aan de leeftijdsgroep aangepast zijn.

WEEKKAMP
De ploeg leiding van het weekkamp komt ongeveer elk maand bijeen. Wil je meer informatie over leiding zijn op het weekkamp mail dan naar info@vakantiekinderfeesten.nl

*Weekkamp*
Het weekkamp voor kinderen van 7 t/m 16 jaar wordt georganiseerd van zaterdag 29 juli tot en met vrijdag 4 augustus.  Je gaat met de bus naar het terrein van Scouting Hoogerheide in Hoogerbeide (N.Br.). Gedurende 7 dagen wordt er van je verwacht om een groep van ongeveer 7 kinderen te begeleiden. Met deze groep ontplooi je diverse activiteiten gedurende de dag en avond. Daarnaast zit je bij hen aan tafel tijdens het eten en begeleid je de groep tijdens het slapen.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen jongere en oudere kinderen. Zo krijgen zij elk een apart gedeelte toegewezen en is er voor hen een apart activiteitenprogramma waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd van de kinderen.
Voor het weekkamp geldt: Ervaring als leiding vereist. De minimum leeftijd is 18 jaar.

RATJE DOE

*Ratje Doe*
Dit is een activiteit die in de laatste 2 weken van de zomervakantie (van maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus en van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus) wordt gehouden in sporthal Reeland in Dordrecht. Er wordt van je verwacht, dat je gedurende een week verschillende creatieve en sportieve activiteiten begeleidt. Je zult elke dag een andere activiteit toegewezen krijgen en elke dag een andere collega. Door de week heen worden er verschillende speciale activiteiten gedaan als bijvoorbeeld bloemschikken, bakken en noem maar op. Vaak is er ook een speciale gast aanwezig als bijvoorbeeld een goochelaar, verplegend personeel, politie, brandweer en noem maar op. Dagelijks zullen grote aantallen kinderen tussen de 5 en 13 jaar deelnemen.
De minimum leeftijd als leiding is 16 jaar. Je dag begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

PROMOTIEACTIVITEITEN
Door het jaar heen houdt de stichting VKF diverse promotieactiviteiten in de gemeente Dordrecht. Vaak zijn het gezellige locaties waar veel publiek komt dat binnen onze doelgroep past. De activiteiten, waarbij meestal gebruik gemaakt wordt van een luchtkussen en een infostand, vinden doorgaans in het weekend plaats.

Wil je meer weten over onze activiteiten of wil je je aanmelden?
Stuur dan een mailtje  naar: info@vakantiekinderfeesten.nl

Aanmelden kan ook hier:

Naam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Geboortedatum*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

IBAN*

* verplicht in te vullen

Met welke activiteit wil je helpen?

Ben je in het bezit van een rijbewijs (B)?
neeja

Ben je in het bezit van een EHBO-diploma?
neeja

Ben je eerder leiding geweest?
neeja

Zo ja, bij welke activiteit en in welk jaar?

Opmerkingen