Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Weekkamp 2017

juli 29 - augustus 4

75,00€

Het weekkamp wordt gehouden in een bosrijke omgeving. Ook dit keer wordt er gebruik gemaakt van de accommodatie van Scouting Hoogerheide in Hoogerheide (N.-Br.). Het scoutinggebouw is onderverdeeld in verschillende zalen, waarin zowel gegeten kan worden als geslapen. De kinderen moeten wel zelf een luchtbed en een slaapzak meenemen, want er zijn geen bedden en dekens aanwezig.

De kinderen worden op leeftijd en geslacht ingedeeld in groepjes, die elk hun eigen groepsleiding hebben en de beschikking hebben over een gedeelte van het gebouw om in te slapen.

De bus vertrekt op zaterdag 29 juli vanaf de Sportboulevard. Er is een leuk programma; gedurende de gehele week zijn er spelletjes en speurtochten en is er een luchtkussen en/of stormbaan aanwezig. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het bij het scoutinggebouw behorende speelveld, alsmede het nabij gelegen bos. De kinderen worden op vrijdag 4 augustus weer naar de Sportboulevard in Dordrecht teruggebracht.

Het weekkamp kost € 70,– per kind, mits het aanmeldingsformulier en de betaling uiterlijk op 14 juni 2017 in ons bezit is. Het tweede en volgende kind uit hetzelfde gezin betaalt dan € 65,– per week. Bij inschrijving en betaling na 14 juni 2017, kost het weekkamp € 75,– voor het eerste kind en € 70,– voor elk volgend kind uit hetzelfde gezin.