Image

Dagkamp

15 t/m 19 juli 2024

"Elke dag naar kamp; het Dagkamp!"

Tijdens het Dagkamp wordt er gedurende 5 dagen tussen 9.00 en 15.15 uur allerlei leuke activiteiten georganiseerd op ons kampterrein.

Het Dagkamp is voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar oud. Samen met andere kinderen van jouw leeftijd zit je in een groepje met een eigen kampleiding. Natuurlijk bedenken we een leuk programma voor deze week, met elke ochtend en middag weer een andere activiteit. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld Levend Kwartet, Levend Stratego, waterspellen of een speurtocht. Tussen de activiteiten door kan je vrij spelen met alle materialen op het veld of lekker knutselen in de tent. Bij slecht weer hebben we een programma voor in de tenten of onder de partytent. Er is dus altijd wat te doen!

Voor de lunch neem je zelf wat te eten mee. Dit eet je gezellig samen met de kinderen in je groepje op. Gedurende de rest van de dag verzorgen wij wat te drinken en wat lekkers..

Het vervoer

Vanaf dit jaar kun je er voor kiezen om met eigen vervoer naar het kamp te komen of dat je voor een kleine meerprijs gebruik maakt van het busvervoer.

Je wordt dan ’s morgens tussen 8 en 9 uur met de bus opgehaald. De bus vertrekt vanaf een bushalte in Dordrecht, zo dicht mogelijk bij jouw huis. De bus brengt je naar ons kampterrein in Dordrecht.
Om 15.15 uur vertrekt de bus weer vanaf het kamp en brengt je naar de bushalte waar je ’s ochtends bent opgestapt.

Prijzen per week

Eigen vervoer:
  • € 30,- per kind
Met busvervoer:
  • € 35,- per kind
VakantieKinderFeesten-logo-600x100.png

Volg ons

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png