Image

Ratje Doe

- 12 t/m 16 augustus 2024

- 19 t/m 23 augustus 2024

Tijdens Ratje Doe is de Reeweghal helemaal omgetoverd in een sport- en speelparadijs voor meisjes en jongens van 5 t/m 12 jaar. Ratje Doe is dagelijks geopend van 10:00 tot 15:30 uur.

De hal heeft vier onderdelen:

Creatief:
Bij crea kunnen de kinderen de hele dag door knutselen, tekenen, kleuren en veel meer. Voor beide dagdelen staat er een activiteit gepland. Hier kunnen de kinderen bij aansluiten maar ze mogen natuurlijk ook hun eigen creaties gaan maken!

Luchtkussens:
De stichting VakantieKinderFeesten heeft een ruim assortiment aan luchtkussens die elk jaar weer worden ingezet bij Ratjedoe. Stormbanen, springkussens, ballenbakken, glijbanen…keuze zat!

Sport:
Bij sport kunnen kinderen onze sportmaterialen gebruiken om lekker te bewegen. Van hoelahoepen tot voetballen, stilzitten wordt lastig! Net als bij crea organiseren wij elk dagdeel een activiteit op dit onderdeel, bijvoorbeeld een potje trefbal of tikkertje.

Extra crea:
Extra crea is doorgaands het populairste onderdeel ondanks dat het alleen in de middag open is.
Hier wordt elke middag culinair geknutseld: Cupcakes versieren of je eigen minipizza’s maken bijvoorbeeld. En als de kinderen eenmaal tevreden zijn met hun creatie…lekker smullen!

In de hal is ook een winkeltje aanwezig waar de kinderen snoep, chips, koeken of drinken kunnen kopen met hun snoepkaart. Zo’n snoepkaart kan worden aangeschaft bij de ingang. Drinken wordt te allen tijde verkocht, maar het snoepwinkeltje heeft de volgende openingstijden:

11:00 - 12:00 uur
14:00 - 15:00 uur

Prijzen

Dagkaart:
€ 3,50

5-strippenkaart:
€ 15,-

Snoepkaart:
€ 0,50 of € 1,-
VakantieKinderFeesten-logo-600x100.png

Volg ons

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png