Image

Weekkamp

28 juli t/m 3 augustus 2018

Voor het weekkamp gaan we naar Hoogerheide, in Noord-Brabant. We verblijven in de accommodatie van Scouting Hoogerheide. In het scoutinggebouw zijn meerdere slaapzalen en een eetzaal. Ook hebben we de ruimte om buiten, onder de partytenten, te eten. Op het terrein zijn een groot grasveld en een stukje bos te vinden.

Het Weekkamp wordt georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 16 jaar oud. De kinderen worden op leeftijd en geslacht ingedeeld in groepjes, die elk hun eigen groepsleiding hebben en samen in een slaapzaal of tent slapen. De kinderen moeten wel zelf een luchtbed, slaapzak en kussen meenemen. Voor aanvang sturen we een lijst met wat er verder nodig is op kamp.

Uiteraard worden alle maaltijden verzorgd en krijgen de kinderen gedurende de dag wat lekkers en wat te drinken.

Er is een leuk programma; gedurende de gehele week zijn er spelletjes en speurtochten en is er een luchtkussen en/of stormbaan aanwezig. Soms doen we spellen in het grote bos of gaan we met de kinderen naar het dorp om een spel te spelen. Hier kunnen ze dan ook een kleinigheidje of wat lekkers kopen.

De bus vertrekt op zaterdag vanaf de Sportboulevard in Dordrecht. Op vrijdag worden de kinderen hier weer teruggebracht.

Prijzen

Bij betalen voor 16 juni:
  • € 70,- per kind
  • € 65,- voor tweede en volgende kind uit hetzelfde gezin.
Bij betalen op of na 16 juni:
  • € 75,- per kind
  • € 70,- voor tweede en volgende kind uit hetzelfde gezin.
VakantieKinderFeesten-logo-600x100.png

Volg ons